0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Haarlem
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem

Timmerwerk in Haarlem

Voor de meest uiteenlopende klussen in Haarlem of in de omgeving van Haarlem klopt u aan bij uw klusbedrijf. Voor de complete verbouwing van uw woning kunt u uitstekend bij de door ons aangedragen professional terecht. Zij zorgen voor de meest uiteenlopende klussen als het gaat om timmerwerk. Heeft u bijvoorbeeld erg weinig opbergruimte in uw slaapkamer? Zij lossen het voor u op door extra kastruimte te creƫren. Vraag naar de mogelijkheden en schakel de door ons aangedragen professional in voor vakkundig timmerwerk.

Denkt u bijvoorbeeld eens aan de volgende werkzaamheden:

  • Dakopbouw realiseren of dakraam aanbrengen
  • Het maken of uitbreiden van een balkon
  • Een trap plaatsen of repareren
  • Kasten en zonwering monteren
  • Deuren maken en afhangen
  • Badkamer: tegelwerk en sanitair
  • Tuinschuur, schutting of serre plaatsen
  • Infrarood cabine of sauna monteren

Wilt u direct de professionele hulp inschakelen voor timmerwerk in Haarlem of omgeving? Neem dan contact op met uw klusbedrijf door te bellen naar 0800 255 3733 en maak een afspraak. Uw vakman voor elk timmerwerk.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606