0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Haarlem
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem

Dakbedekking in Haarlem

Zoekt u een vakman die uw dakbedekking kan repareren of vervangen? Dan bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Zij repareren elke dak lekkage en vernieuwen zo nodig slecht onderhouden delen van uw dak. Ook draaien zij hun hand niet om voor bijvoorbeeld een extra verdieping op uw woning. Heeft u extra ruimte nodig vanwege een gezinsuitbreiding? Roep dan de hulp in van de door ons aangedragen professional, want zij zorgen voor een dakopbouw, een ruime extra verdieping of, iets minder drastisch, voor een (extra) dakkapel.

Naast dakbedekking kunt u de door ons aangedragen professional ook inschakelen voor de volgende klussen in Haarlem en in de omgeving van Haarlem:

  • Dakramen plaatsen
  • Dakopbouw realiseren
  • Dakkapellen
  • Dakonderhoud

Dakisolatie

Isolatie is steeds belangrijker. Het goed isoleren van uw woonhuis of bedrijfspand heeft dan ook een dubbel voordeel: u bespaart geld op uw energierekening, doordat er geen warmte verloren gaat door het dak. Daarnaast is het ook nog eens gunstig voor het milieu en het klimaat: minder warmteverlies betekent dat er ook minder broeikasgassen de atmosfeer in worden gestuurd. Vraag de door ons aangedragen professional naar de mogelijkheden. Isoleren: goed voor het milieu en goed voor u!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606