Onderhoud op maat in Haarlem

Onderhoud kan een grote meerwaarde hebben. Door grondig periodiek onderhoud kunt u niet alleen de levensduur van uw installatie of gehele huis verhogen, maar het biedt ook de zekerheid van een goed functionerend en verzorgd geheel. Laat daarom uw klussen in Haarlem over aan de experts van uw klusbedrijf. Wij bieden ook voordelige en zeer complete onderhoudscontracten.

Dakkapellen, verwarming en sanitair; wij onderhouden alles!

Als uw dakkapel nodig aan vervanging toe is, of uw verwarming is roestig en toe aan een onderhoudsbeurt, neemt u ook contact met ons op. Voor de meest uiteenlopende werkzaamheden staan wij voor u klaar. Dit is erg handig als u meerdere klussen wilt laten aanpakken, want dan hoeft u maar één bedrijf in te schakelen. Voor onderhoud in allerlei soorten en maten in Haarlem en in de omgeving van Haarlem belt u ons.

Wij bieden ook voordelige onderhoudscontracten. Regelmatig onderhoud van uw CV ketel, schilderwerk of noem maar op verlengt de levensduur en zorgt voor minder storingen. Overweeg daarom ook een onderhoudscontract. U hoeft dan zelf niet meer na te denken over regelmatig onderhoud, wij zorgen dat dit op regelmatige basis gedaan wordt.