0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Haarlem
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem

Onderhoud op maat in Haarlem

Onderhoud kan een grote meerwaarde hebben. Door grondig periodiek onderhoud kunt u niet alleen de levensduur van uw installatie of gehele huis verhogen, maar het biedt ook de zekerheid van een goed functionerend en verzorgd geheel. Laat daarom uw klussen in Haarlem over aan de experts van uw klusbedrijf.

Dakkapellen, verwarming en sanitair

Als uw dakkapel nodig aan vervanging toe is, of uw verwarming is roestig en toe aan een onderhoudsbeurt, neemt u ook contact met de door ons aangedragen professional op. Voor de meest uiteenlopende werkzaamheden staan zij voor u klaar. Dit is erg handig als u meerdere klussen wilt laten aanpakken, want dan hoeft u maar één bedrijf in te schakelen. Voor onderhoud in allerlei soorten en maten in Haarlem en in de omgeving van Haarlem belt u de door ons aangedragen professional.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606