0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Haarlem
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem

Contact met Uw klusbedrijf

Uw klusbedrijf is een erkend en veelzijdig klusbedrijf dat zich op vele gebieden heeft gespecialiseerd. Door een jarenlange ervaring en het gebruik van geavanceerde technieken garanderen zij een optimaal eindresultaat. Ook leveren en installeert de door ons aangedragen professional sanitair en kunnen ze verbouwingen realiseren. Hun kracht is uw voordeel!

Direct een vakbekwame klusjesman nodig bij storing, lekkage of andere klussen in Haarlem en omgeving? Bel [bedrijf] op 0800 255 3733 . In noodgevallen zijn zij altijd snel ter plaatse. Door een grondige inspectie lokaliseren ze het probleem en lossen het snel op. Ze zijn werkzaam in Haarlem in omgeving. Meer informatie aanvragen over de diensten van de door ons aangedragen professional? Dan verwijzen we u door naar onderstaand contactformulier. Laat hier uw vragen of opmerkingen achter.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606