085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Haarlem
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem

Contact met Uw klusbedrijf

Uw klusbedrijf is een erkend en veelzijdig klusbedrijf dat zich op vele gebieden heeft gespecialiseerd. Door een jarenlange ervaring en het gebruik van geavanceerde technieken garanderen zij een optimaal eindresultaat. Ook leveren en installeert de door ons aangedragen professional sanitair en kunnen ze verbouwingen realiseren. Hun kracht is uw voordeel!

Direct een vakbekwame klusjesman nodig bij storing, lekkage of andere klussen in Haarlem en omgeving? Bel [bedrijf] op 085 - 106 1600 . In noodgevallen zijn zij altijd snel ter plaatse. Door een grondige inspectie lokaliseren ze het probleem en lossen het snel op. Ze zijn werkzaam in Haarlem in omgeving. Meer informatie aanvragen over de diensten van de door ons aangedragen professional? Dan verwijzen we u door naar onderstaand contactformulier. Laat hier uw vragen of opmerkingen achter.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606