085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Haarlem
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem

Renovatie in Haarlem

Heeft u een renovatieklus of in huis of in uw bedrijf? Dan bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Als u bijvoorbeeld zelf niet toekomt aan renovatie in huis zijn zij de aangewezen partij. Of wanneer u een specialist wilt inschakelen om de renovatie zo goed mogelijk af te werken. Van het renoveren van een complete woning tot maatwerk, alle klussen in Haarlem en omgeving knapt de door ons aangedragen professional voor u op.

Van schilderwerk tot afhangen, kozijnreparaties en meer

U kunt de door ons aangedragen professional inschakelen voor diverse schildersdiensten, voor reparaties of het vervangen van uw sanitair, het opnieuw betegelen van uw keuken en ga zo maar door. Heeft u bijvoorbeeld een professionele schilder nodig voor binnen- of buitenschilderwerk? Of wilt u uw kantoor laten behangen? Bladdert de verf van uw kozijnen? Voor deze vormen van renovatie en meer schakelt u de vakman uit Haarlem in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606