0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Haarlem
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem

Renovatie in Haarlem

Heeft u een renovatieklus of in huis of in uw bedrijf? Dan bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Als u bijvoorbeeld zelf niet toekomt aan renovatie in huis zijn zij de aangewezen partij. Of wanneer u een specialist wilt inschakelen om de renovatie zo goed mogelijk af te werken. Van het renoveren van een complete woning tot maatwerk, alle klussen in Haarlem en omgeving knapt de door ons aangedragen professional voor u op.

Van schilderwerk tot afhangen, kozijnreparaties en meer

U kunt de door ons aangedragen professional inschakelen voor diverse schildersdiensten, voor reparaties of het vervangen van uw sanitair, het opnieuw betegelen van uw keuken en ga zo maar door. Heeft u bijvoorbeeld een professionele schilder nodig voor binnen- of buitenschilderwerk? Of wilt u uw kantoor laten behangen? Bladdert de verf van uw kozijnen? Voor deze vormen van renovatie en meer schakelt u de vakman uit Haarlem in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606