085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Haarlem
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem

Klussen in Overveen

Op zoek naar een klusbedrijf in Overveen of omgeving Overveen? Uw klusbedrijf staat klaar voor al uw klussen aan en in het huis. Naast particulieren, kunnen ook bedrijven bij de door ons aangedragen professional terecht. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in:

• Onderhoud
• Renovatie
• Constructiewerk

Vraag voor het uitvoeren van uw klussen vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Ze komen bij u langs om uw wensen te bespreken en uw situatie in kaart te brengen. Gaat u akkoord? Dan wordt een afspraak gemaakt om te starten met de werkzaamheden.

De vakman voor al uw klussen

Wij voeren graag al uw klussen in Overveen en omgeving vakkundig uit. Van kleine klussen, zoals het betegelen van een wandje en het vervangen van een toilet, tot grote klussen, zoals het verbouwen van een hele badkamer; bij [bedrijf] bent u aan het juiste adres. Meer weten? Of direct een klusjesman nodig? Bel dan naar 085 - 106 1600. Of stel uw vraag via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606