085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Haarlem
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem

Klussen in Heemstede

Gaat u verbouwen, renoveren of aanbouwen? Voor al uw klussen in Heemstede en omgeving Heemstede zit u goed bij uw klusbedrijf. Samen met u bespreekt de door ons aangedragen professional graag de mogelijkheden en zorgt ervoor dat uw klus vakkundig wordt uitgevoerd zoals u dat wenst. Doordat ze een allround klusbedrijf zijn, heeft u maar te maken met één contactpersoon. U hoeft bijvoorbeeld niet apart een elektricien of een loodgieter in te schakelen. Al uw klussen in Heemstede of omstreken worden vakkundig uitgevoerd door de door ons aangedragen professional.

Vrijblijvende offerte voor uw klussen

Wilt u een offerte aanvragen voor het uitvoeren van klussen in of aan uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op. Dit kunt u telefonisch doen door te bellen naar het telefoonnummer 085 - 106 1600. Of vul onderstaand contactformulier in. In Heemstede en omgeving is de door ons aangedragen professional u graag van dienst!

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klusbedrijf die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606